Більше всього житомиряни звертаються до міської ради щодо соціального захисту

У минулому році до міської ради надійшло 22487 звернень від громадян, у яких порушено більше 25 тисяч питань. Найбільше житомиряни звертаються з питань соціального захисту населення (30%), питання житлово-комунального господарства (16%), питання будівництва державного житлового фонду (10 %) та ін.

В.о.начальника відділу зі зверненнями громадян міської ради Світлана Гайова зазначила, що 50% звернень розглянуто із позитивним результатом. Разом з тим мають місце факти недостатнього рівня виконавської дисципліни. Так, порушено термін розгляду по 178 зверненнях.

Володимир Дебой, житомирський міський голова: “Окрім того, що відповідь має бути надана заявнику у відповідний термін, звертаю увагу усіх виконавців на якість відповідей. Треба добре опрацьовувати кожен лист і аргументувати його”.

Володимир Дебой також наголосив на необхідності зменшення кількості повторних звернень житомирян із одного і того ж питання, а також відпрацюванні чіткої організації прийому громадян та зворотньої дії телефонних звернень.

Міський голова також нагадав, що у місті працюють депутатські приймальні, де кожен депутат міської ради має приймати житомирян та вирішувати проблеми району.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради