Ігор Орлов вірить у те, що новий податковий кодекс є результатом компромісів між державою, суспільством та бізнесом

Ігор Орлов, який працює заступником голови житомирської облдержадміністрації сьогодні взяв участь у спільному семінарі для керівників підприємств, установ, організацій області на тему: «Податковий кодекс – працюємо в нових умовах».

Фахівці державної податкової адміністрації у Житомирській області познайомили учасників семінару з окремими новаціями податкового законодавства.

Перед присутніми виступила прокурор відділу майнових та інших прав, свобод громадян та інтересів держави Прокуратури Житомирської області Ольга Чорна, заступник голови Ради територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України» у Житомирській області Наталія Зубрицька.

Ігор Орлов, заступник голови ОДА: «Прийнятий 2 грудня 2010 року Податковий кодекс є етапом податкової реформи в Україні. Цей законодавчий акт є результатом компромісів між державою, політичною елітою, громадянським суспільством та бізнес-структурами. Положення Податкового кодексу спрямовані у першу чергу на вдосконалення адміністрування податків, зниження податкового навантаження на бізнес, перенесення податкового навантаження на більш платоспроможну категорію населення та створення стимулів для інноваційно-технологічного розвитку вітчизняної економіки.

А для того, щоб не розгубитися на сторінках Податкового кодексу, більшість положень якого уже набрали чинності з 1 січня 2011 року, представникам контролюючих органів просто необхідно налагодити зворотній зв’язок з громадськістю. Представники контролюючих органів повинні бути надійними партнерами для всіх , хто працює виключно на підставі законодавства».

Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації

Керівникам підприємств розказали, чому треба “новий податковий кодекс не такий страшний, як його малюють”…

Репортер Житомира