Новорічний “подарунок” від влади житомирянам: дорожчає світло

З 1 лютого 2011 житомиряни будуть платити на 30% більше за світло. На засіданні Національної комісії регулювання електроенергетики ухвалили підвищення тарифів для населення. Якщо Ви споживаєте щомісячно понад 150 кВт-годин (без електроплит і/або електроопалення) або понад 250 кВт-годин (з електроплитами та/або електроопаленням) з 1 лютого 2011 Ваш рахунок за світло збільшеться на 30%.

Збільшення тарифу мотивується необхідністью поступового приведення оплати за спожите світло до економічно обгрунтованого рівня.

Нова ціна становить 31,67 коп/кВт-година (з урахуванням ПДВ).

Зміни тарифу не торкнуться таких категорій населення: баготодітні сім’ї, які виховують 3-х і більше дітей; прийомні сім’ї (сім’ї, які взяли на виховання від одного до 4-х дітей); для дитячих будинків та гуртожитків сімейного типу, а також мешканців, які проживають в багатоквартирних будинках, не газифікованих природним газом і в яких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання.

Нагадуємо, що, останнє подорожчення електроенергії для населення було 20 липня 2006, тарифи збільшили на 25% з 1 вересня 2006.