Різанина в Іршанську: післяноворічний синдром?

Цієї ночі свято закінчилося для 23-річного мешканця смт. Іршанськ. Хлопця прирізали… Загалом, частенько у ці дні лунають повідомлення про різанини, дебоші, хуліганські вчинки, спричинені вживанням спиртних напоїв. Народ спивається, і Новий рік для цього лише привід… В суспільстві склався культ алкоголю. Реклама взагалі каже, що дружби без пива вже не існує… До чого це усе доводить – до повної алкодебілізації суспільства.

Сьогодні близько 1.15 ночі до Володарськ-Волинського РВ від фельдшера Іршанської селищної лікарні надійшло повідомлення про те, що з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючої колото-різаної рани грудної клітини доставлено 23-річного жителя смт. Іршанська, який знаходиться в непритомному стані, повідомляє ВЗГ УМВС.

Працівники слідчо-оперативної групи, що негайно виїхали на місце події, встановили, що 5 січня близько 23.50 в приміщенні кафе між потерпілим та невстановленим, на даний час, чоловіком з невідомих причин виник конфлікт, у ході якого останній гострим предметом наніс вказані тілесні ушкодження.

“Різника” міліція ще щукає. Очевидно, він встиг непогано заховатися…

Репортер Житомира