Що ж такого цікавого покаже житомирський кінотеатр Франка наступного тижня

З 21 по 27 січня Житомирський кінотеатр імені Івана Франка покаже цікаві художні стрічки. Так що приходьте і дивіться)

ЗАПЛУТАНА ІСТОРІЯ (12.25.)

Заплутана історія (англ. Tangled) – американський 3D мультфільм створений Walt Disney Animation Studios за казкою Братів Грімм Рапунцель за участі акторів Менді Мур і Захарі Леві у головних ролях. 50тий мультфільм у серії Walt Disney Animated Classics. В Україні прем’єра мультфільму відбулася 16 грудня 2010 року.

Втікаючи з в’язниці після крадіжки королівської діадеми Флін Козир (Захарі Леві) забирається в ізольовану від світу вежу без жодних дверей, де шукає притулку. Та скоро виявляється, що у вежі ув’язнена принцеса.

ХРОНІКИ НАРНІЇ: ПІДКОРЮВАЧ СВІТАНКУ (10.40, 14.00)

Хроніки Нарнії: Підкорювач Світанку (англ. The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader) — екранізація п’ятої книги серії «Хроніки Нарнії» Клайва Стейплза Льюїса. Є продовженням фільму Принц Каспіан. В українському прокаті 48 фільмокопій та 25 цифрових носіїв, усі з дубляжем українською мовою.

ТРОН: СПАДОК (15.50,21.25.)

Трон: Спадок (англ. Tron Legacy; також відомий як TR2N і Tron 2) — науково-фантастичний фільм режисера Джозефа Косинські. Є продовженням фільму Трон 1982, який був номінантом на «Оскар». «Трон: Спадок» — режисерський дебют Джозефа Косинські, в той час як попередній режисер Стівен Лісбергер повертається як продюсер. Джефф Бріджес грає роль Кевіна Флінна, а Ґаррет Гедлунд зображує тепер дорослого сина Флінна на ім’я Сем. У фільмі також гратимуть Майкл Шин, Брюс Бокслейтнер, Олівія Вайлд, Беа Гарретт , Карл Урбан і Джон Херт.

Сем Флінн, технічно обдарований 27-річний син Кевіна Флінна, починає розслідувати зникнення свого батька і виявляється втягнутим в той же світ жорстоких програм і гладіаторських ігор, в якому його батько жив протягом 25 років. Разом з помічницею Кевіна батько і син пускаються в ризиковану подорож за життям по кібер-всесвіту, що вражає погляд, яка стала ще більш досконалою і надзвичайно небезпечною.

ЗНАЙОМСТВО З ФАКЕРАМИ 2(17.55,19.40.)

«Маленькі Факери» (англ. Little Fockers, в українському прокаті «Знайомство з Факерами 2») — триквел комедій «Знайомство з батьками» та «Знайомство з Факерами». Його режисером, на відміну від попередніх двох фільмів, виступив Пол Вайц, а Джей Роуч, що зняв перші дві комедії, став продюсером цієї картини. До оригінального акторського складу фільму в цій стрічці приєдналися Джессіка Альба, Лора Дерн і Гарві Кейтель. Дастін Гоффман, що виконав у попередньому фільмі роль батька Грега, спочатку відмовився від зйомок у картині, але після вмовлянь продюсерів дав згоду на появу у чотирьох великих сценах.

10 років, двоє дітей і нескінченні випробування знадобилися Грегу для того, щоб тесть частково примирився з його існуванням. Але після того як Грег, опинившись на мілині, знаходить собі халтуру у фармацевтичній компанії, підозри Джека збільшуються в геометричній прогресії.

Репортер Житомира