У керівників житомирських ЖЕКів “закінчився термін амністії”

Під кінець зими житомирською міською владою будуть розглянуті програми реформування житлово-комунальної галузі міста. Наразі вже підготовлено 8 програм які вивчаються спеціалістами відповідних служб.

Про це повідомив учора заступник міського голови Микола Боровець під час наради з керівниками комунальних підприємств і установ міста.

Загалом комунальне господарство Житомира в очікуванні значних перетрубацій. Микола Боровець попередив керівників ЖЕКів про те, що “час амністії для них вийшов”.

Тобто ті керівники, які замовчали проблеми та недоліки у своїй роботі не зможуть “відмазатися” від справедливого покарання, оскільки у них на це був місячний термін.

Микола Боровець, попереджає керівників ЖЕКів комунальних підприємств міста про відповідальність за огріхи у роботі: “Ви вже не зможете сказати, що це не я підписував, або мене примусили, або я не знаю, куди ділися гроші. Повірте, якщо ми знайдемо будь-які махінації у фанансовій діяльності тих чи інших керівників, або відповідальних осіб – заявою про звільнення вам обійтися не вдасться. Відповідатимете за кожну копійку.”