Видавництво “Грані-Т” привітало житомирський дитячий садочок “Ластівка” з 45-м днем народження

Новини Житомира на Репортер Житомир :нещодавно в одному з найкращих житомирських дитячих садочків – «Ластівка» виповнилося 45 років! Видавництво «Грані-Т» щиро вітає маленьких вихованців та їхніх добрих і терплячих вихователів.

Вихованці цього закладу є активними учасниками різноманітних заходів і конкурсів міського та обласного рівня, а злагоджений колектив неодноразово був нагороджений за педагогічні та виховні досягнення.

Саме тому напередодні зимових свят до колективу з привітаннями завітав представник житомирської книгарні «Книгоманія» та видавництва «Грані-Т». Як відомо, книга – найкращий подарунок! Тож у дружній атмосфері святкових вітань до методичного кабінету «Ластівки» було передано набір книжок для малят від цього видавництва. Особливе захоплення у вихователів викликали «Абетка-Ярмарок» Ольги Павленко, «Грайлива абетка» Івана Лучука та книги серії «Історії в малюнках для найменших».

Директор дитячого садочка, Яковенко Марія Петрівна, від імені колективу висловила щиру вдячність за виявлену увагу і пообіцяла, що відтепер буде регулярно слідкувати за новинками видавництва.

Репортер Житомира