Житомирська дитяча лікарня, можливо, нарешті отримає пристойне інфекційне відділення (фото)

Сьогодні міська та обласна влади інспектували стан будівництва нового корпусу дитячої міської лікарні по вулиці Шевченка, 2. Його будівництво знаходиться на фінальній стадії і невдовзі використовуватиметься як нове інфекційне відділення на 30 ліжок.

У найближчих планах – завершення будівельно-монтажних робіт, облаштування комфортабельних палат для перебування дітей і їх батьків та встановлення медичного обладнання. Нині виконано 77% робіт від проектної вартості об’єкта.

За словами голови держадміністрації Сергія Рижука, міська та обласна влада забезпечили будівництво самого корпусу, а кошти на устаткування повинно надати Міністерство охорони здоров’я України.

Офіційно завершити будівництво об’єкта міської дитячої лікарні влада планує у червні 2011 року. Для цього необхідно ще 7,4 млн. грн, повідомляє Управління по зв’язках з громадськістю житомирської міської ради. Сума коштів включає і купівлю необхідного найсучаснішого медичного устаткування.

Втілення проекту розширення міської дитячої лікарні розпочалося у 1998 році. З початку його реалізації використано 13064,7 тисячі гривень міського та державного бюджетів.

Можливо вже скоро на один “медичний довгобуд” у Житомирі стане менше

Головний лікар житомирської дитячої міської лікарні Володимир Башек зробив чи не найбільший внесок у будівництво дитячого інфекційного відділення

Залишилося порівняно небагато – усього 7,4 мільйони гривень

Влада думає, де узяти гроші…

Репортер Житомира