20 нових винаходів: геніальні чи безкорисні?

Тапочки з вбудованим ліхтариком для того, щоб врятувати ваші пальці на ногах від ударів об меблі, коли вам потрібно сходити в туалет серед ночі, тримач для стаканів для вашого велосипеда або особливий ніж, який підсмажує хліб відразу, як тільки ви поріжете його.

Чи є продемонстровані нижче винаходи геніальними чи абсолютно безкорисними? Або ви не впевнені в своїй думці? Погляньте на зображені нижче фотографії і висловіть свої думки в коментарях до них.

1. Тапочки з ліхтариками – що може бути зручніше, коли ви пробираєтеся по темних коридорах свого будинку, відчуваючи непереборне бажання дістатися до туалету?

2. Ви ніколи не думали про те, що різати гарячу і соковиту піцу ножем не зовсім зручно? Саме для вас і були винайдені ножиці для піци зі спеціальної формувальної ложечкою.

3. Уявіть, що ви сидите на березі моря або на лавочці в парку, читаєте захоплюючу книгу, а в цей час вітер так і норовить вам перешкодити, перегортаючи сторінки … Але зображений на фото простий тримач для сторінок допоможе вам уникнути цих проблем і насолоджуватися читанням!

4. Очевидно, цей стілець призначений для того, щоб у ньому спати … Однак, звичайно, його комфортність залишає бажати кращого!

5. Схоже, слава Едварда Руки-Ножиці не дає спокою винахідникам цього пристрою – вилок, які кріпляться на пальці. Про те, чи зручно воно, невідомо, однак це точно приверне загальну увагу до вашої персони!

6. А ця ексклюзивна пляшка допоможе істотно заощадити час, якщо, скажімо, ви проводите вечірку, на яку запрошено безліч людей, або навіть вирішили влаштувати романтичний вечір.

7.Миска-іграшка для дитини – що може бути зручніше? Якщо ваша дитина раптово зголодніє в дорозі, не потрібно буде зупинятися, щоб купити одноразовий посуд – улюблена іграшка завжди під рукою! Тільки, здається, малюк на фото забув, що в його миску вже накладена їжа, і вирішив пограти з брязкальцем …

8. Висувний трійник для розетки – якщо вам необхідно, ви просто можете злегка натиснути на край розетки, і не потрібно буде думати про те, де ж взяти трійник!

9. А це пристрій зручно для мам, у яких не одна дитина! Можна і кататися на велосипеді, та розважити своїх малюків приємною їздою!

10. З цим тримачем для склянок вам не потрібно буде думати про те, куди ж поставити склянку лимонаду, купленого в сусідньому магазині – просто поставте його в утримувач і їдьте спокійно!

11. Плавучий піднос – дуже зручний пристрій для любителів довго плавати в басейні. Проте, потрібно бути обережним – адже надто сильні хвилі цілком можуть затопити всі ваші ласощі!

12. Це забавний пристрій допоможе нарізати ананас рівними і красивими кільцями – та й не тільки ананас, а взагалі різні фрукти і овочі! Головне, не різати ним помідори ….

13. А це винахід для ледачих або холостяків! До чого витрачати час на прибирання, коли можна просто пройтися до холодильника за пляшкою пива і при цьому ще й протерти підлогу?

14. Цей винахід оцінять чоловіки зі всього світу – футболка з вшитою відкривачкою для пива! Носити під курткою, звичайно, незручно, проте для літа дуже практично!

15. Як знайти застосування старим книжкам, що порошаться у вашій бібліотеці? Можна пристосувати їх під полички або навіть цілий столик! І оригінально, і можна звільнити кілька шаф з книгами!

16. Туристи вже давно оцінили зручність пінки-сидіння, яке можна прикріпити до стегон і сідати з ним в будь-якому зручному місці на землю! Цей же варіант пристосований саме для дітей – Вам більше не потрібно постійно переживати через забруднений або навіть порваний одяг вашої дитини!

17. Бананорізка (хоча, здається, нею можна різати і інші фрукти або овочі) заощадить ваш час аж у цілих 6 разів – за кількістю ножів! Та й часточки вийдуть рівними і красивими.

18. Ніж, який підсмажує шматочки хліба вже під час нарізки батона! чи не правда, дуже зручно і оригінально? Головне, не торкатися леза!

19. Накручувач макаронів допоможе вирішити питання того, як же накрутити макарони на вашу вилку і при цьому не вивернути кисть руки! Тут головне – вчасно встигнути відключити прилад, інакше доведеться їсти всю порцію за один укус!

20. З підвісним келихом ви можете звільнити свої руки і взяти, скажімо, 2 порції закуски …

За матеріалами: photo-finish.ru