“Доленосна” комунальна сесія Житомирської міської ради призначена на 3-тє березня

Своїм розпорядженням, відповідно до статті 46-ї Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” житомирський міський голова Володимир Дебой 3-го березня 2011 року о десятій ранку скликає третю сесію Житомирської міської ради шостого скликання.

Ця сесія вже давно отримала статус “комунальної” та “доленосної”, оскільки її результати окреслять подальший шлях розвитку Житомира в житлово-комунальній сфері. Взагалі, очікується значне переформатування роботи ЖКГ міста. Скоріше за усе, не обійдеться і без звільнень тих керівників та чиновників, які “не виправдали” сподівань нової влади. Сесія затвердить галузеві програми, за якими розвиватиметься місто у найближчі роки.

Цю вкрай важливу сесію житомирської міської ради вже пообіцяв відвідати глава області Сергій Рижук.

Отож,

на розгляд ради внести такі питання:

Інформація прокурора міста Житомира про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності.

1. Питання житлово-комунального господарства.
2. Про Угоду між Житомирською обласною та Житомирською міською радами.
3. Про план роботи Житомирської міської ради на 2011 рік.
4. Про створення Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів управління праці та соціального захисту Житомирської міської ради.
5. Бюджетні питання.
6. Затвердження галузевих програм.
7. Питання комунальної власності.
8. Питання містобудування та земельних відносин.
9. Різне.

На сесію запрошені заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Богунської та Корольовської районних у місті рад, окремі керівники організацій та установ, представники засобів масової інформації.