Модна новинка цього року – зуби з підсвічуванням

Ще мало хто знає про таку новинку, але вона вже активно почала завойовувати прихильників по всьому світу. Винайшли таку екзотичну прикрасу невгамовні японці, які люблять виділятися з натовпу.

Заради власної неповторності молоді японці перефарбовують чорне волосся в помаранчеві і сині кольори, роблять пластичні операції по видаленню «азіатського розрізу» очей і ось тепер «запалюють» зуби.

Ефект прикраси зубів досягається за рахунок використання спеціальної світлодіодної матриці (LED). Вона закріплюється на передніх зубах, а енергія для підсвічування надходить через спеціальний проводок, який стирчить з рота. Провід проходить поверх щоки за шию. Освітлення забезпечується батарейками.

Втім, особливо вимогливі клієнти можуть купити собі дорожчу версію LED, що працює без проводів. Підсвітка регулюється за допомогою мініатюрного комп’ютера. Колір можна міняти від яскраво зеленого до демонічного червоного. Якщо клієнт захоче, щоб його зуби блимали, як неонова реклама, то і цей ефект цілком досяжний.

Особливою популярністю нова прикраса зубів користується серед японських школярок, адже виробники розкручують його під девізом «вечірка у тебе в роті». Попит на пристрій вже значно перевищує пропозицію, так що китайські заводи працюють щосили. Очікується, що скоро ця мода добереться і до Європи.

За матеріалами: Сегодня