Одне слово: крадуть!

Ми вже писали, що крадіжництво на Житомирщині набирає масштабів цілої епідемії. Простий народ у цьому поганому ділі зовсім не відстає від тих, хто у високих чиновницьких кабінетах “тирить” народні гроші. Просто об’єми вкраденого різняться…

Отож:

2 лютого до Коростишівської міліції звернулась 20-річна жителька райцентру. Дівчина повідомила, що із подвір’я її домогосподарства, невідомим викрадено 6 металевих труб. Матеріальний збиток оцінюється в загальну суму 360 гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 19-річного непрацюючого місцевого жителя, в якого викрадене вилучено, повідомляє ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Також учора 55-річна киянка заявила до Овруцького райвідділу міліції про те, що із її дачного будинку зник зварювальний апарат вартістю 400 гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 20-ти та 39-річних непрацюючих жителів району, в яких викрадене вилучено.

Теж учора до Червоноармійської міліції звернулась 76-річна бубуся. Пенсіонерка поскаржилася на те, що із її будинку, невідомою особовю викрадено гроші в сумі 1,5 тисячі гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 28-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя, який в скоєному зізнався.

Ось такі у нас невтішні справи…

Репортер Житомира