В Житомирській області міліціонерам можна подзвонити на мобілку

Відтепер жителі Новоград-Волинського району мають можливість звернутися з повідомленнями до міліції не тільки на лінію «102», а й за номерами стільникового зв’язку.

Анна Власюк, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області: “Телефонний номер «102» відомий кожному пересічному громадянинові, адже сьогодні більшість повідомлень у міліцію надходить саме через службу «102». Проте, опинившись у скрутній ситуації або ж ставши свідком злочину, особа не завжди може негайно сповістити міліцію зі стаціонарного телефону”.

З метою налагодження тісної співпраці з населенням, швидкого зв’язку та реагування, Новоград-Волинські міліціонери ввели в дію ще й мобільний зв’язок з оперативними черговими за номерами: 098-093-76-82 та 093-352-33-41.

Віктор Прилипко, Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області: “Чергова частина міліції працює цілодобово, тому кожне повідомлення, яке надходить не залишається поза увагою. З введенням у дію двох номерів провідних телефонних компаній, мережі покриття яких охоплюють практично всі куточки як Житомирщини, так і України в цілому, ми створюємо найбільш зручні умови для звернення громадян до міліції”.