В сотий день своїх мерських повноважень Володимир Дебой продемонстував об’єкт своєї гордості

100-денний термін своєї мерської діяльності міський голова Житомира Володимир Дебой розпочав з оглядин результатів своєї дільності. Все таки 100 днів минуло – треба ж чимось хвалитися та про щось звітувати.

Об’єктами мерської гордості (а отже й піару) стали дві житомирські котельні (на Московській, 48 та Київській, 71), реконструкція та доведення до запуску яких – результат роботи вже нової влади міста, а відповідно і її керманича.

О 9-ій ранку міський голова разом з своїм комунальним “замом” Миколою Боровцем, та керівником УКГ міськради Олександром Марцуном відвідали ці котельні, поспілкувалися з працівниками, оглянули модернізовані потужності. Запросили й журналістів – міський голова з гордістю розповідав про те, наскільки вони економічніші та ефективніші за використовуване до цього застаріле обладання.

Володимир Дебой: Термін окупності цих модернізованих котелень – 3 роки. Нові котли на 20% менше споживають енергоносіїв та забезпечують якісну подачу тепла до осель городян. Далі економія електроенергії та газу дозволить не підвищувати тариф на послуги теплопостачання, оскільки собівартість отримання тепла знизиться.”

Наразі, місту необхідно замінити ще 85 котлів. Це величезні гроші. Але програму фінансує держава за умови співфінансування (біля 30-40% вартості робіт) з міських бюджетів. Через місяць у Житомирі запустять ще одну модернізовану котельню.

Початок сотого дня на посаді міського голови Володимир Дебой присвятив актуальній темі – якості теплопостачання. На вулиці – щонайменше -10 морозу

Подивитися як працюють модернізовані котельні міський голова прибув зі своїми “комунальними підлеглими” – Миколою Боровцем та Олександром Марцуном

“Абстановочка – нє ахті” – стіни, як у підземних катакомбах. Оздоблювальні роботи підприємство здійснить за власний кошт дещо згодом.

Головне, що котли – аж виблискують…)

Міському голові одразу ж провели екскурсію

Керманичі міста запевняють, з котелень на Московській, 48 та Київській, 71 тепло в трубу не вилітатиме… Залишилося замінити ще 85 котлів…