Володимир Дебой відвідав міське сміттєзвалище

3 лютого міський голова Володимир Дебой ознайомився з роботою КАТП-0628, яке займається вивозом та утилізацією твердих побутових відходів. У ході зустрічі міський голова також поспілкувався з усіма підприємцями, які займаються проблемою сміття у місті, та вивчав питання функціонування міського полігону.

“Міське сміттєзвалище — стратегічний об’єкт. Він надзвичайно важливий для міста і тому потребує фінансової підтримки, щоб забезпечити і в подальшому усі екологічні вимоги”, – зазначив міський голова Володимир Дебой. Він також запевнив житомирян, що на підприємстві будуть дотримані усі вимоги для безпеки міста та його мешканців.

Володимир Дебой визначив першочергові завдання: “Безумовно, ми бачимо, що є необхідність сортування сміття і на цьому сьогодні підприємство має заробляти гроші. Наступний крок — зміцнення матеріально-технічної бази підприємства, зокрема, закупівля автомобілів, які вивозять сміття, щоб покращити якість обслуговування житомирян”.

Міський голова зазначив, що комунальне підприємство буде працювати ефективно і забезпечуватиме чистоту міста. Разом з цим, проблема сміття — це проблема кожного житомирянина. Досі не всі, особливо це стосується мешканців приватного сектору, уклали угоди для вивозу сміття.

Комунальне авто-транспортне підприємство-0628 займається прибиранням та утилізацією сміття. Як поінформував начальник КАТП-0628 Андрій Нечуйвітер, на підприємстві працює 39 одиниць техніки, частина якої виробила свій ресурс — відпрацювала 20 років. Щодня підприємство вивозить та захоронює на міському полігоні близько 4 тис. куб.м. твердих побутових відходів. Проводиться робота щодо ліквідації стихійних звалищ.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

Репортер Житомира