А тепер докладніше про те, як Ольга Фреймут житомирян кавою частуватиме

Як вже повідомляв Репортер Житомира, скоро у нашому місті відбудеться “Підйом”.

Для тих, хто не в курсі – популярна ранкова програма на “Новому каналі”, ведучі якої Сергій Притура, Ольга Фреймут та Олександр Педан вже стали справжінми кумирами молоді.

Якось вони вже приїжджали у Житомир зі своїм “Підйомом”. Тоді ранкова зустріч відбулася на майдані Корольова. Цього разу захід відбудеться наступного понеділка 14 березня з 7 до 12 годину дня на розі вулиць Михайлівської та Лятошинського.

Всеукраїнський тур “Підйому” розпочався сьогодні з Чернігова. В його рамках на центральних площах міст розміщуються автовантажівки з вмонтованою сценою, на якій працює один із ведучих “Нового каналу”, анімаційна команда та промоутери під музичне та світлове оформлення. Згідно розкладу роботи ведучих, право вести житомирський “Підйом” дісталося Ользі Фреймут.

В межах заходу житомиряни безкоштовно скуштують кави, послухають музику, поспілкуються з ведучою, візьмуть участь у ранковій зарядці. А з 8-ї по 9-ту ранку заплановано проведення прямого ефіру “Нового каналу” у програмі “Підйом”. У студії будуть Педан і Притула, а у Житомирі за них “віддуватиметься” Фреймут.

Ну, мабуть, і не треба зазначати, що явка обов’язкова, прийти потрібно усім, щоб гідно підтримати Житомир на всеукраїнському рівні!