Другий тур чемпіонату команд КВН Житомирщини набирає обертів: друга гра порвала зал (фото)

Перший день весни ознаменувала друга гра другого туру Відкритого чемпіонату команд КВН Житомирщини. Друга гра видалася набагато кращою, за першу. Очевидно, команди взяли гарні уроки не досить успішних виступів команд у першій грі туру.

Отож, зустрічати весну випала честь командам:

1. «Штука-Турка»;

2. «ШоПоПаЛо»;

3. «Опасно для Жизни»;

4. «2КПП»

Мушу визнати, зустріли вони її більш ніж достойно. Командам було чим здивувати глядачів: «Штука-Турка» порадувала всіх своїми костюмами звірів з відомих мультфільмів та відео роликом на домашньому завданні, «ШоПоПаЛо» – пародією на Джима Керрі, «2КПП» умудрились здати свою візитку всліпу. Це було прикольно. «Опасно для Жизни» – своїм баченням більшості популярних передач.

Ну і вже за традицією наш сайт надає можливість усім шанувальникам і фанатам Житомирського КВНу переглянути найкращі моменти гри, люб’язно надані Ромкою Котиковим з HD-Studio спеціально для Репортер Житомира.

Команди – на сцену!

На сцену вийшли команди КВН «2КПП», «Штука-Турка», «ШоПоПаЛо», «Опасно для Жизни»

Розминка була дуже смішною)))

Ну і за традицією, для оголошення результатів гри команди шикуются на сцені!

Отож, більш ніж заслужену перемогу здобула команда «2КПП», яка несподівано для всіх «розірвала» зал.

А остаточний результат гри був таким:

1. «2КПП» – 31,8

2. «Штука-Турка» – 31

3. «ШоПоПаЛо» – 29,4

4. «Опасно для Жизни» – 29

Назар Рудой, редактор рубрики «Молодь»: «Хоча гра видалася набагато кращою від попередньої, але командам ще потрібно вдосконалювати свої жарти та манеру подачі їх глядачам. І буде усім щастя))).

Сьогодні проходить третя гра, докладний аналітичний звіт з якої із підсумками усього третього туру очікуйте вже завтра на Репортері Житомира»