Голова житомирської обласної організації політичної партії “Нова політика” Геннадій Булковський вітає жінок зі святом весни!

Якими можуть бути поздоровлення до 8 березня? Звичайно ж, це, у першу чергу, квіти а також подарунки. Доповнюють будь-який подарунок – теплі щирі слова привітання, які є проявом уваги та турботи до наших мам, дружин, бабусь, колег по роботі, та й до усіх знайомих і незнайомих жінок. Без яких – життя – не життя.

Голова обласної організації політичної партії “Нова політика” Геннадій Булковський вітає усіх представниць прекрасної половини людства з чудовим святом весни, краси та кохання.

Геннадій Булковський: “Шануймо жінок, друзі. Даруймо їм привітання, квіти, увагу. Зробімо їх життя комфортнішим, зручнішим, сповненим кохання та радості. Зробімо їх життя щасливішим. Хіба не в цьому мета позитивно свідомого існування людини – робити життя того, кого цінуєш – кращим? Без жінки уявити наш світ неможливо. І він – цей світ – у якому є жінка – прекрасний.

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви”.

Довідково:

Політична партія «Нова політика» ставить на меті об’єднати небайдужих громадян і відповідальних політиків навколо актуального завдання – формування нового загальнонаціонального порядку денного для розвитку країни в XXI столітті. Ми маємо вдовольнити суспільний попит на адекватну сучасності стратегію та модель прогресивного поступу.

Партія переконана у правильності свого вибору і своєчасності проголошених програмних принципів і цілей. Україна і український народ мають велику історію і багаті традиції, потужний потенціал і широкі перспективи, які можна реалізувати лише за умов ідейного, політичного, економічного і соціального оновлення.