Кримінальні новини Житомира та області за останній тиждень

У період з 27 лютого по 6 березня 2011 року 147 злочинів зареєстровано міліціонерами Житомирщини. Це: 10 пограбувань, 80 крадіжок чужого майна та 48 випадків інших протиправних діянь. За цей же період працівники міліції розкрили 102 злочини, а саме: 43 крадіжки, 6 пограбувань та 45 інших злочинів.

28 лютого до Корольовського РВ звернулась жителька Житомира з заявою про те, що в обласному центрі із її автомобіля «Chrysler» невідомим викрадено сумочку, в якій знаходились особисті речі та GPS-навігатор. Сума збитку становить 10 тисяч гривень. Наразі працівники міліції вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання осіб причетних до крадіжки.

28 лютого оперативники карного розшуку Бердичівської міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів у будинку 31-річного непрацюючого жителя райцентру виявили та вилучили рослини зеленого кольору, які згідно з висновком експерта є коноплею вагою майже 7 кілограм.

1 березня 40-річний житель Новограда-Волинського заявив до Корольовського РВ міліції про те, що із квартири, яку винаймала його 18-річна дочка невідомим викрадено ноутбук «Тошиба». Сума збитку становить майже 7 тисяч гривень. Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 21-річну непрацюючу жительку обласного центру, яка у скоєному зізналась.

52-річна жителька Новограда-Волинського заявила до міськвідділу міліції про те, що із її робочого місця невідомим таємно викрадено сумочку, в якій знаходились мобільний телефон «Самсунг», гаманець з грошима в сумі 850 гривень та інші речі. Працівники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали 49-річного місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

5 березня до коростенських міліціонерів звернувся житель райцентру з заявою про те, що із його гаража невідомим викрадено 4 шини та запчастини до автомобіля «ВАЗ». Загальна сума збитку становить 10 тисяч гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 19-ти та 21-річних непрацюючих місцевих жителів, в яких викрадене частково вилучено.

7 березня до Бердичівського МВ звернувся житель райцентру. Чоловік повідомив про те, що із його дачного будинку невідомим викрадено бензопилу вартістю 3 тисячі гривень. Дільничні інспектори спільно із працівниками карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 18-річного непрацюючого місцевого жителя.

До Богунського РВ звернувся 28-річний житомирянин з заявою про те, що із його автомобіля «Шеврове – Авео», який він залишив без нагляду поблизу будинку, невідомим викрадено 2 карманних персональних комп’ютера, гаманець та інші речі. Загальна сума збитку становить майже 16 тисяч гривень. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка розпочала першочергові дії по встановленню всіх обставин злочину.

Ольга Кушнір, спеціаліст ВЗГ УМВС України в Житомирській області