Кримінальні новини Житомирщини за 4 вихідніх дні

76 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних. 47 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 18 крадіжок, шахрайство, 3 факти нелегального зберігання зброї, 2 випадки незаконного обігу наркотиків та інші. 48 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій, інформує Репортер Житомира Відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Житомирській області.

5 березня до Коростенської міліції звернувся житель райцентру з заявою про те, що із його гаража невідомим викрадено 4 шини та запчастини до автомобіля «ВАЗ». Загальна сума збитку становить 10 тисяч гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 19-ти та 21-річних непрацюючих місцевих жителів, в яких викрадене частково вилучено.

7 березня до Бердичівського МВ звернувся житель райцентру. Чоловік повідомив про те, що із його дачного будинку зникла бензопила вартістю 3 тисячі гривень. Дільничні інспектори спільно із працівниками карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 18-річного непрацюючого місцевого жителя.

6 березня 33-річна жителька Житомира заявила до Корольовської міліції про те, що із її квартири, куди невідомий зайшов через незачинені вхідні двері, викрадено ноутбук «Асус» вартістю 3 тисячі гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 19-річного непрацюючого жителя Полтавської області, в якого викрадене вилучено.