На Житомирщині робочі врятували від смерті трьох маленьких дітей та їх бабусю

Вчора, 4-го березня, близько 15 години у місті Баранівка виникла пожежа у 3-х кімнатній квартирі житлового будинку. Внаслідок загоряння постраждало четверо осіб.

Завдяки тому, що будівля підприємства “Баранівський автодор” знаходиться в кількох кроків від житлового будинку, чоловіки,що вийшли на вулицю палити, відразу почули крики жінки, що бігала навколо будинку й просила врятувати її дітей.

Чоловіки по драбині піднялися на другий поверх і вибили вікно. В одній з кімнат вони виявили п’ятимісячного Сашу, який спав у колисці. В іншій кімнаті на підлозі лежали семирічний Коля, дворічний Андрій і їхня бабуся Валентина. Всі були без свідомості. Чоловіки по черзі винесли малят і жінку на вулицю. Карета швидкої допомоги відвезла потерпілих до районної лікарні.

Наразі діти знаходяться у важкому стані й досі у комі. Жінка почуває себе краще, проте її розум ще не прояснився, і їй важко сказати, як опинилася в лікарні, повідомляють “Факти”.

Лікарі кажуть, що якби дітей та стареньку вчасно не винесли на вулицю, всі могли б загинути від чадного газу.

Вогнем знищено домашнє майно в одній з кімнат. Причина виникнення пожежі на даний час встановлюється.

На гасіння вогню залучалось відділення з місцевої пожежної частини. На місці трагедії працює слідчо-оперативна група Баранівського районного відділу МНС.