На Житомирщині впав літак Ан-2 Полтавської авіакомпанії (фото)

Вчора, 30 березня, о 14:18 до оперативно-координаційного центру Управління МНС України в Житомирській області надійшло повідомлення, що на полі поблизу села Діброва Малинського району виникла авіаційна подія з літаком АН-2, що належить одній з авіакомпаній міста Полтави.

Літак був найнятий приватним підприємством Малинського району, для проведення сільськогосподарських робіт на орендованих землях. При спробі здійснити посадку літак перекинувся, внаслідок чого виникло загоряння двигуна. На борту літака перебували два члени екіпажу: 56-річний чоловік, мешканець міста Харків та 46-річний чоловік, мешканець міста Олександрівка Луганської області.

Внаслідок події члени екіпажу не постраждали, повідомляє Ярослав Мельник, центр зв’язків з громадськістю УМНС в Житомирській області.

До місця події було направлено відділення з місцевої пожежної частини міста Малин на чолі з начальником частини. О 14:38 по прибуттю підрозділу до місця події на гасіння пожежі було подано ствол ГПС-600. О 14:45 – пожежа локалізована, а в 15:20 – ліквідована. Попередня причина події – посадка авіаційного судна на розмоклий грунт, що призвело до капотування.