На сайті ДАІ житомиряни зможуть бачити інформацію про наявність бланків і номерів у МРЕВ

Департамент Державної автомобільної інспекції вирішив щодня на своєму веб-сайті інформувати громадян про наявність в міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділах ДАІ номерних знаків для автомобілів, бланків водійських посвідчень і талонів техогляду.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

МВС відзначає, що останнім часом громадськість турбує ситуація з дефіцитом номерних знаків, бланків талонів техогляду і водійських посвідчень.

“Є скарги, що це викликано несумлінними діями окремих керівників. З метою припинення зловживань МВС вводить прозору схему роботи підрозділів МРЕВ”, – йдеться в повідомленні.

Таким чином, з 18 березня на веб-сайті ДАІ кожен громадянин зможе знайти оперативну інформацію з приводу наявності в МРЕВ ДАІ номерних знаків для автомобілів, бланків водійських посвідчень і талонів техогляду.

Ці дані будуть оновлюватися щодня.

Якщо на сайті розміщена інформація про наявність такої продукції, а в підрозділі стверджують, що вона відсутня, МВС просить звертатися з відповідною скаргою до керівництва МРЕВ міста, області та департамент ДАІ.

У разі неналежного реагування на звернення і скарги громадян до несумлінних працівників міліції будуть застосовуватися жорсткі заходи реагування.

Як наголошується в повідомленні, позиція міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова з викорінення зловживань і корупції в рядах ДАІ залишається непохитною і жорсткою.

В лютому практично на всій території країни існувала проблема з відсутністю бланків талонів техогляду, а також номерних знаків для автомобілів, пишуть Українські новини .