Олександр Миколайович Кравченко призначений начальником управління УДАІ Житомирщини

21 березня в УМВС України в Житомирській області було оголошено наказ про призначення начальником управління УДАІ Житомирщини підполковника міліції Олександра Миколайовича Кравченка. Сам він був представлений особовому складу головним міліціонером області Юрієм Івакіним, інформує Ольга Номерчук УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Хоча Олександра Кравченка особливо і представляти не потрібно, оскільки він у нашій Державтоінспекції людина не нова. Свій професійний шлях він розпочав у 1987 році саме в цій службі з посади інспектора взводу окремого батальйону ДПС при Новоград-Волинському міськрайвідділі міліції. Далі працював на різних посадах: інспектором адміністративної практики відділення ДАІ Овруцького району, там же – заступником начальника по роботі з особовим складом, пізніше – помічником начальника по роботі з персоналом обласного відділу ДАІ, а з 2007 року до сьогодні керував Житомирським міським відділом ДАІ.

Звертаючись до новопризначеного, керівник обласної міліції Юрій Івакін зазначив: “Олександр Кравченко починає роботу не з чистого листка. Оцінка конкретному керівнику дається, в першу чергу, за ставленням до нього особового складу, тому дуже важливо заробити авторитет серед своїх підлеглих. Не сумніваюся, у вас це вийде. Ви неодноразово доводили, що знаєте свою роботу і вмієте спілкуватися з людьми. Я хочу, щоб в системі внутрішніх справ області Державтоінспекція була дійсно бойовою одиницею.”

Для довідок:

Кравченко Олександр Миколайович, підполковник міліції, начальник УДАІ УМВС України в Житомрській області.

Народився 12 листопада 1965 року в селі Тичків Народицького району Житомирської області.

Освіта вища, у 2002 році закінчив Донецький інститут внутрішніх справ.

З 1983 по 1985 рік проходив службу в лавах Збройних Сил.

В органах внутрішніх справ з 1987 року.

Репортер Житомира вітає Олександра Миколайовича з призначенням на цю відповідальну посаду!