Ольга Фреймут влаштувала у Житомирі бадьорий ранок на Михайлівській

У Житомир приїхав “Підйом”. Цю програму дивиться чи не вся українська молодь. Через неї інколи спізнюються до школи, в інститут, на роботу. Троє чудових ведучих – Притула, Фреймут і Педан стали справжніми кумирами мільйонів молодих українців. Вони успішні, комунікабельні, ерудовані, гарні.

Сьогодні “Марафон бадьорих ранків” дістався Житомира. Ось і добре, оскільки понеділок, так важко розпочинати робочий тиждень, а тут… тебе приїхала будити сама Ольга Фреймут. На зустіч з улюбленою ведучою збіглося чимало підлітків, творчої молоді та дітей, які ледве портфеля на спині тягають. Справа у тому, що за 50 метрів від місця проведення заходу знаходиться гуманітарний ліцей (23 школа).

Перед початком уроків малеча встигла подивитися на Ольгу Фреймут та… підзарядитися кавою. Взагалі, якось різали очі малі “шкети”, років 8-9, які, як дядьки, попивали безкоштовну каву від спонсора. Гроші-грошами, але, можливо, все таки, не варто підсаджувати дітей на цей напій з такого раннього віку, якщо ми, звичайно, справді, дбаємо про майбутнє нації ?


Загалом свято спобалося, адже житомиряни, як і мешканці усіх міст України та сіл, де показує “Новий канал” обожнюють “Підйом”!

Все почалося з повільного танцю житомирського міського голови Володимира Дебоя з ведучою “Підйому” Ольгою Фреймут

Кружляли вони на сцені хвилин п’ять

І, очевидно, Володимир Михайлович таки закружляв Ольгу Михайлівну

Але вона швидко оговталася і провела прямий ефір в блискучій манері. Взагалі, її безпосередності багатьом потрібно вчитися

Були виступи місцевих та приїжджих зірочок

У цей час усіх прохожих поїли кавою із портативних пересувних кавоавтоматiв

На каву накинулися як підлітки…

Так і діти з молодших класів. Чи варто дітей підсажувати на каву з такого раннього віку, кожен батько, або мати, нехай вирішують самі

Людей було не багато, але й не мало…

Були конкурси, вікторини, питання у студію

Знайомтесь ще раз: “Міс Підйом – 2011” – житомирянка Крістіна, учениця 10-го класу житомирської школи №6. Каже, що її життя змінилося після того, як вона виграла цей конкурс. Однолітки стали до неї краще ставитися, заздрості не помітила. Має запрошення від провідних журналів та модельних агенцій на проведення фотосесій.

Побажаємо їй успіху та ще раз підтверджуємось у тому, що житомирські дівчата – найчарівніші, що неодноразово визнавалось на різноманітних конкурсах краси, подібних до того, що проводить “Підйом”.