Політична партія “Нова політика” відзначила 10-ту річницю свого заснування ІІ-м етапом позачергового З’їзду партії у Києві

Цієї суботи у Києві в Президент-холлі відбувся другий етап позачергового З’їзду Політичної партії “Нова політика”, очолюваної українським громадським і політичним діячем Володимиром Семиноженком. Активними учасниками З’їзду стали представники Житомирської обласної організації «Нової політики», яку очолив Геннадій Булковський.

Необхідність проведення позачергового З’їзду була продиктована зміною політичних реалій у державі, необхідністю затвердження нової редакції Статуту та Програми партії, визначення пріоритетів роботи «Нової політики» у найближчий час.

Відкрив З’їзд голова партії Володимир Семиноженко. Він привітав усіх присутніх із 10-річним ювілеєм партії і зазначив: “За українськими мірками 10 років – це чималий термін. Але саме минулий рік для партії «Нова політика» став вирішальним. Почавши зі 45 осередків, ми створили 532 активно діючих організацій. І це – не враховуючи сільський та селищний рівень. Кількість членів партії збільшилася до десяти тисяч, і наші лави продовжують поповнюватися.”

Ми гідно пройшли через перше випробування виборами, здобули свої перші перемоги. Наші представники повноцінно ввійшли у владу – сьогодні на всіх рівнях працює близько 700 наших депутатів. «Нова політика» стала повноцінним суб’єктом політичного процесу в Україні. Це наш спільний успіх».

Володимир Семиноженко підкреслив: «Сьогодні в країні зареєстровано 185 політичних об’єднань, але працювати для країни здатні одиниці. І «Нова політика» – одна з них».

Під час З’їзду відбулося вручення партійних квитків головам нещодавно сформованих обласних організації політичної партії «Нова політика».

Геннадій Булковський, голова Житомирської обласної організації політичної партії «Нова політика»: “Сьогодні «Нова політика» прокладає власний шлях до успіху України. Ми зробили правильний крок – взяли участь у виборчій кампанії, яка продемонструвала, що суспільство вже зачекалося нових політиків та «Нової політики».

Сьогодні немає сумніву, що ми на порозі створення нової потужної загальнодержавної політичної сили відповідальних політиків, об’єднаних не проти когось, а заради України та її національних інтересів. Звичайно, що основна робота – на місцях. Сьогодні ми активно працюємо над розбудовою осередків партії у Житомирі та регіоні. На разі ми готові запропонувати якісну альтернативу існуючому стану речей в державі.”

Представники житомирської делегації

Альбом: ""Команда "За СВОИХ!"