Романівський район обзавівся головою (фото)

Представлено голову Романівської районної державної адміністрації Олександра Павловича ЧОРНОМОРЦЯ

28 березня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк представив голову Романівської районної державної адміністрації Олександра Павловича ЧОРНОМОРЦЯ, інформує Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Олександр Андрійович передав присутнім вітання від голови облдержадміністрації Сергія Рижука і впевненість у тому, що завдяки ефективній співпраці представників усіх гілок влади вже найближчим часом стануть помітними позитивні тенденції в показниках соціально-економічного розвитку Романівщини.

«Олександр Чорноморець – людина виважена, толерантна, має гарні організаторські здібності, – наголосив Олександр Никитюк. – Отож ми віримо, що під його керівництвом Романівський район зможе значно покращити свій соціально-економічний рейтинг».

Подякувавши за високу довіру, Олександр Чорноморець запевнив, що зробить все від нього залежне для налагодження плідної співпраці між представниками різних гілок влади, трудових колективів, громади району, щоб спільними зусиллями сприяти відродженню економіки району, яка є запорукою покращення благополуччя людей.

На переконання нового голови райдержадміністрації, головне завдання влади: повернути віру людей в те, що влада працює на благо Романівщини і її жителів!