Рижук бачить Житомирщину у будівельних майданчиках

Вчора в Глибочиці відбулося закладання фундаменту під будівництво комплексу по обслуговуванню і продажу сільськогосподарської техніки ТОВ «Ерідон Тех». Цю подію не могли оминути вищі обласні чиновники, які мають неабияку любов до закладання усілякого роду цеглин та капсул.

У заході взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Рижук, заступники голови Микола Дейсан та Віктор Куницький, голова обласної ради Йосип Запаловський, інформує Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

На реалізацію інвестиційного проекту по будівництву комплексу планується залучити понад 8 мільйонів гривень інвестиційних коштів і створити близько 50 нових робочих місць. Комплекс включатиме адміністративно-побутовий корпус, цех передпродажної підготовки техніки, мийку та склад запасних частин. Завершення будівництва заплановано на жовтень 2011 року.

Сергій Рижук, виступаючи на заході: «Ми зацікавлені в тому, щоб вся Житомирщина стала будівельним майданчиком». Стосовно будівництва цього об’єкта – були перепони на адміністративному і законодавчому рівні, які ми подолали після втручання обласної влади. Житомирщина була і залишається аграрною областю, тому таке підприємство нам конче необхідно».

В урочистій атмосфері керівники області власноруч заклали перші цеглини для фундаменту під будівництво комплексу.