Серйозні аварії, які трапилися минулого тижня на Житомирщині

За минулий тиждень зафіксовано 8 дорожньо-транспортних пригод, в яких 1 людина загинула та 9 отримали тілесні ушкодження, інформує УДАІ УМВС.

1. 23 березня близько 20.40 на пр-ті Миру 19-річний житомирянин, рухаючись по проспекту Миру в напрямку вулиці Маршала Жукова автомобілем Мазда, збив пішохода, 36-річного житомирянина, який перетинав проїзну частину зліва направо відносно напрямку руху автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні.

2. 25 березня близько 23:30 на 211 км а/д Київ – Чоп, в селі Броники, Нов.-Волинського району, 42-річний мешканець Черкаської області збив пішохода автобусом Мерседес. Постраждалий раптово вийшов на проїзну частину із-за припаркованого на узбіччі вантажного автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

3. 27 березня близько 20.35 на 69 км а/д Київ-Чоп Брусилівського району, відбулося зіткнення автомобіля MERCEDES-BENZ, під керуванням 40-річного киянина, з автомобілем ВАЗ-21099, яким керував 30-річний мешканець Київської області. Внаслідок ДТП троє пасажирів автомобіля ВАЗ-21099 отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні.