Скільки накрали наші земляки за вчорашній день

Народ деградує, особливо в сільській місцевості. Горілка і пиво, тихо роблять своє діло, як співав Бронюк… Спочатку спиваються, втрачають роботу, інтерес до суспільного розвитку, а потім… а що потім – красти!

Отож, за повідомленням ВЗГ УМВС:

21 березня до Корольовського РВ звернулась 61-річна житомирянка з повідомленням про те, що із підвалу її домогосподарства викрадено насосну станцію. Сума збитку становить 800 гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 28-річного непрацюючого місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

25-річний житель Радомишльського району вчора заявив до райвідділу міліції про те, що із його будинку викрадено два мобільні телефони «Нокіа» та «Самсунг», а також DVD-плеєр. Сума збитку становить майже 2 тисячі гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 17-ти та 23-річних непрацюючих жителів району. Викрадене вилучено та повернуто власникові.

До Новоград-Волинського МВ звернулась 75-річна жителька району із заявою про те, що з господарського приміщення її домогосподарства невідомим викрадено 6 тисяч гривень.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали 38-річну місцеву жительку.