У Китаї почали продавати квитки на Ноїв ковчег

Після подій в Японії по всьому світу почалася паніка. Багато хто ще сильніше почав вірити в те, що в 2012 році все-таки буде кінець світу. А в Китаї пішли ще далі – спритні підприємці почали продавати квитки на Ноїв ковчег.

У Китаї почався продаж квитків на Ноїв ковчег-2012. Згідно з повідомленнями гонконгської газети «Минбао», будівництвом рятівного судна займається влада Китаю. Сучасний Ноїв ковчег буде доступний тільки для представників вищих шарів суспільства, так як квиток на нього по кишені далеко не кожному – 1 мільярд юанів (4 мільярди рублів). Є й економ-місця, ціна яких склала 1 мільйон юанів.

Відплиття заплановано на квітень-травень 2012 року.

Також повідомляється, що вже є бажаючі придбати рятівні місця. Люди готові продати все своє майно, щоб купити заповітний квиток.

Землетрус в Японії тільки підігрів віру в наближення кінця світу. Жителі Піднебесної скуповують сіль, соєвий соус і інші солоні продукти і все це тільки тому, що, нібито, сіль захищає від радіації. У Китаї також прогнозуються цунамі, висота хвиль яких досягне 300 метрів, пишуть Страсті.ру.