Ukrainian Fashion Week 2011 від модельного фотохудожника Охоти Андрія

З 16 по 21 березня на території Національного культурно-мистецького та музейного комплексу “Мистецький Арсенал” у Києві проходив Ukrainian Fashion Week 2011. Своїми враженнями про цей захід та неперевершеними фотографіями з Репортером Житомира поділився безпосередній учасник цього витонченного дійства.

Ukrainian Fashion Week є першою професійною фешн-акцією на території Східної Європи. Це унікальний в Україні захід, який повністю відповідає світовим стандартам показів pr?t-a-porter.

Отримавши акредитацію та дозвіл вести фотозйомку відомий житомирський фотограф з HD-studio Андрій Охота виїхав до столиці 20 березня. Саме цей день мав бути найкращим та феєричним.

Велике та просторе приміщення зібрало під своїм дахом багато творчих людей та знаменитостей. Освітлення показового залу було на найвищому рівні, близько 70 метрів з обох сторін доріжка була облаштована освітлювачами один біля одного. Організація та проведення свята також було «європейське».

Саме 20 березня показували свої колекції:

Fresh Fashion: Dominanta by Anastasiya, Сюзанна СЛАСТІОН, Юлія ЛАТУШКІНА (Belarus), RITO, Олена МОЛЧАНОВА, Олена ОЛІЙНИК, Людмила КИСЛЕНКО, Julia AYSINA, Annette GORTZ (Germany), LUVI. В кінці було Models party.