В Бердичеві неповнолітні обікрали стоматологічну поліклініку

У ніч із п’ятниці на суботу до приміщення стоматологічної поліклініки проникли невідомі особи. Таке повідомлення отримали правоохоронці від медпрацівників, які вранці прийшли на чергування.

За їхніми словами, всередині закладу панував безлад. На момент приїзду знімальної групи працівники установи з дозволу міліціонерів уже розклали речі на свої місця, тож про перебування зловмисників свідчили лише зламані двері у шести кабінетах поліклініки та двох – амбулаторії.

З кабінету завідуючої поліклінікою невідомі поцупили комп’ютер, інших пропаж, за попередніми даними, виявлено не було. Також зловмисники «завітали» до тамтешнього аптечного пункту. Зірвали замок і зняли дві половинки скла у віконці, щоб через нього дістатись усередину.

Роман Столяр, слідчий Бердичівського МВ УМВС: «З приміщення аптеки було викрадено ліки. Наразі їхній перелік встановлюється шляхом інвентаризації».

Обстеживши місце злочину, слідчо-оперативна група Бердичівського міськвідділу за «гарячими» слідами його розкрила і знайшла злодіїв. Тим нема ще й 18-ти років.

Роман Столяр, слідчий Бердичівського МВ УМВС: «Прибувши на місце пригоди, ми з’ясували, що до приміщення через вхідні двері проникли злочинці. В ході подальшого огляду було з’ясовано, що, швидше за все, їх було двоє, оскільки було виявлено два фрагменти сліду від взуття. Під час проведення оперативних заходів злочин було розкрито. Злочинцями виявились двоє неповнолітніх. Наразі вони доставлені до міськвідділу міліції, у них відбираються пояснення, триває дослідча перевірка».

За матеріалами: ТРК “ВІК”