В Новогуйвинську замінували дитсадок

Сьогодні о 13.00 житомирські правоохоронці отримали інформацію про те, що “заміновано” дитсадок у селі Новогуйвинськ, що під Житомиром. На місце події негайно виїхали міліціонери і рятувальники МНС. Почалася термінова евакуація.

Виявилося, що відразу після обіду вихователі вклали спати дітей. У терміновому порядку всіх їх піднімали з ліжка і виводили на вулицю. Вихованців же ясельної групи доводилося виносити … разом з горщиками.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи УМВС, Житомирського РВ, УДАІ, працівники вибухово-технічної служби НДЕКЦ при УМВС, представники інших правоохоронних органів.

Було зібрано по тривозі особовий склад Житомирського РВ, який разом з нарядами патрульно-постової служби забезпечили охорону об’єкту та спільно з представниками рятувальних та спеціальних служб області провели евакуацію із приміщення дитячого садка 160 людей, з яких 130 – діти.

У свою чергу, наряди УДАІ здійснили перекриття доріг на під’їзді.

Експерти вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, застосувавши службових собак, провели ретельний огляд приміщення, що тривав більше двох годин, у ході якого міліціонери вибухового пристрою не виявили.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення особи, яка здійснила анонімний телефонний дзвінок.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи, повідомляє ВЗГ УМВС України в Житомирській області.