В Україні підприємці організовують автопробіг

З 21-25 березня, тобто завтрашнього понеділка по п’ятницю в Україні пройде масштабний автопробіг. Житомирщину у цьому всеукраїнському автомобільному заході представляє ЖОО «Команда «За СВОЇХ!». Сьогодні зранку представники житомирської делегації готувалися до автопробігу.

Ціль та основні завдання автопробігу Репортерові Житомира пояснив Олександр Таран, голова ЖОО «Команда «За СВОЇХ!».

Олександр Таран: «Житомирська обласна організація «Команда «За СВОЇХ!» підтримала заклик Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України (ГОМСБ), яка ініціювала АВТОПРОБІГ по містах України з метою подальшої консолідації суспільства.

На підприємницькому майдані ми довели, у нас нема ніяких розбіжностей між сходом і заходом. У нас одна біда – нинішня антинародна, злочинна система влади.

Асамблея ГОМСБ України виступала проти податкового кодексу, оскільки він знищує малий та середній бізнес, зменшує надходження в бюджет від податків та призводить до зростання безробіття. Нині ми маємо підтвердження наших застережень. Вже припинили свою діяльність сотні тисяч підприємців, а ще більше стоять в черзі на закриття. Вони і їх наймані працівники залишились без роботи.

Ми проти псевдореформ, які заганяють в бізнес в тінь, пенсіонерів в могилу, робітників в рабство а жителів квартир в чисте поле. Ми проти того, щоб наших дітей позбавили нормальної освіти, перспектива яких – робота за кордоном чи безробіття в Україні. Ми проти того, щоб бідний платив за багатого.»

Стартує автопробіг одночасно з 21 березня об 11-00 з Львова та Луганська. Орієнтовний маршрут західної колони -Львів-Луцьк-Нетішин-Славута-Хмельницький-Вінниця-Гайсин-Умань- Канів-Київ; Східної колони – Луганськ-Запоріжжя-Кривий Ріг-Дніпропетровськ-Черкаси-Чернігів.

План не є остаточним і може бути доповнений вашими містами. Голова оргкомітету автопробігу – Костянтин Байчук (+38-067-3346108)

Mail: baitchuk@ukr.net

Східна колона -Ігор Запрудський (+38-050-3288074)

Західна колона – Ігор Гурняк (+38-095-3578739).

Для участі в автопробігу просимо заповнити АНКЕТУ УЧАСНИКА АКЦІЇ «АВТОПРОБІГУ -2011» та вислати за вказаними «мейлами».