В Житомирі дитячий театр “Тимур” показав виставу “Будь ласка, живи!!!”

“Будь ласка, живи!!!” Саме із таким закликом звернулися актори Харківського дитячого театру “Тимур” до онкохворих дітей Житомира.

Так, 25-26 березня у приміщенні Обласної філармонії житомиряни мали змогу подивитись морально важку, документальну виставу “Будь ласка, живи!!!”.

Перед початком перегляду керівник театру Василь Сидін попросив глядачів не аплодувати, адже те, що вони побачать – реалії пережитого людьми горя: “Це не звичайний спектакль, не театральна вистава. Означити те, що відбуватиметься на сцені, поки що не вдалося. Це не гра. Це – відображення справжніх подій. Це справжні очі дітей дивитимуться на вас. Це те, чого ви ще не бачили у звичайних театрах”.

Подивитись на виступ харківчан прийшов і міський голова разом із заступниками.

“Уперше в залі не лунали оплески. Тому, що ці оплески – в душі, в сльозах, в тій болі, яку відчули глядачі. Я впевнений, що ці діти, які грають у театрі “Тимур”, несуть у своїх душах добро, тепло, вогонь, яким запалюють тепло у наших серцях”, – поділився враженнями після вистави Володимир Дебой.

Міський голова подарував гостям міста сувенірні набори на згадку про Житомир.

Як зазначив Володимир Дебой, сьогодні у Житомирі 45 дітей, які мають онкологічні захворювання, двоє із них потребують особливої допомоги, нашої участі. Їх батьки вже безпосередньо у залі філармонії отримали частинку зібраних коштів від міського голови Володимира Дебоя.

Аншлаг, зібраний виставою, виправдовує свою мету – всі кошти, які надійшли від благодійних внесків, будуть направлені онкохворим дітям Житомира як адресна допомога, спрямована на їх лікування.

Нагадаємо, що з 14 по 26 березня у Житомирі тривала благодійна акція “Будь ласка, живи!!!”, під час якої було організовано збір коштів на допомогу дітям. Вся зібрана сума розподілена на адресну допомогу, повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.