Влада привітала співробітників СБУ з професійним святом

25 березня щорічно в нашій державі у вузьких колах відзначають День Служби безпеки України.

22 березня 2011 року в обласному управлінні СБУ в Житоимирській області відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята працівників Служби безпеки України, інформує Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

У цьому заході взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко, голова обласної ради Йосип Запаловський, начальник Управління Служби безпеки України в Житомирській області Олександр Наумов.

На зборах відзначено особливу роботу працівників СБУ в упередженні цілого ряду зловживань в економічній сфері, вжито необхідних заходів, аби унеможливити розкрадання державних коштів, проведено значну роботу із захисту об’єктів газо-, енерго постачання, що є життєво необхідними для кожного жителя області.

Наголосивши на тому, що Служба безпеки в Житомирській області щоденно виконує необхідну роботу, Микола Олещенко побажав усім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Служби безпеки України міцного здоров’я, благополуччя, натхнення та нових професійних успіхів.