Визначено “Королеву студенства ЖДУ – 2011”

Святково, весело, урочисто, а головне – красиво було вчора увечері, 14 березня, в Житомирському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги. Причина – визначали королеву студентства Житомирського державного університету ім. І. Франка.

Не залишили дійство без уваги і керівництво області та міста. Міський голова Володимир Дебой та заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко не лише спостерігали за конкурсом краси, а й нагороджували переможниць. І того більше – одну переможницю, тільки в різних номінаціях.

10 найкращих із кращих студенток різних факультетів Житомирського державного університету ім. І. Франка представляли не лише свою вроду, а й танці та фізичку підготовку.

Почесний гість свята, міський голова Володимир Дебой оголосив переможницю: “Мені приємно бути сьогодні на такому чарівному дійстві. Думаю, найпочеснішою номінацією є саме “Міс глядацьких симпатій. Адже це саме та міс, яку обрали ви, шановні глядачі. Тому з великою радістю від імені міського голови я оголошую “Міс глядацьких симпатій” Вікторію Васильчук!”. Також Володимир Михайлович додав, що вже багато років співпрацює з університетом ім. І. Франка, зазначивши, що і надалі планує продовжувати “цю добру традицію співпраці, взаємовідносин та дружби”.

“Міс глядацьких симпатій”, студентка ННІ філології та журналістики, Вікторія Васильчук отримала нагороду від Житомирського міського голови Володимира Дебоя. І це ще не все: дівчина стала не лише вибором глядачів, а й вибором журі. Заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко та ректор університету ім. І. Франка Петро Саух привітали Вікторію Васильчук “Міс глядацьких симпатій”, конкурсантку під №1 із перемогою – набуттям статусу “Королева студентства Житомирського державного університету ім. І. Франка-2011”.

Першою ж та другою віце-міс стали Перегонюк Оксана та Логійчук Ірина відповідно. Зазначимо, що жодна із конкурсанток не залишилися поза увагою. Кожна із 10 претенденток отримали цінні подарунки від спонсорів заходу, які самостійно визначали свою міс, повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Такий конкурс краси вже став хорошою традицією не лише для одного університету, а й усього міста. Адже подивитися на красунь та взяти участь у виборі найкрасивішої зібрався повна зала Житомирського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги.

Організаторами ж свята виступили Житомирський державний університет ім. І. Франка на чолі з ректором, професором Петром Саухом, Житомирська міська рада за підтримки міського голови Володимира Дебоя та головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації на чолі з начальником Раїсою Гулою.


Міський голова Володимир Дебой та учасниці конкурсу “Королева студентства ЖДУ-2011”


Учасниця №10, Оксана – “Перша віце-міс”