Затяжними вихідними в Житомирській області не обійшлося без лиха. І не одного

На Житомирщині за вихідні та святкові дні сталося 23 пожежі.

Не обішлося без жертв. 5 березня в Житомирі виникла пожежа в підсобному приміщенні, яке розташовано в будівлі колишньої котельні одного з підпріємств. На місці пожежі виявлено тіло 24-річного чоловіка. Наступного дня, вранці, у Коростені через несправну піч загинула 76-річна пенсіонерка.

У святковий день 8 березня, та в ніч з 8-го на 9-е березня, у вогні та диму загинуло ще троє чоловіків і жінка: один випадок стався в Овруцькому районі, три інших в Коростишівському.

Близько пів п’ятого ранку рятувальники Коростишева отримали повідомлення, що на автотрасі Житомир-Київ, біля села Стрижівка горить ВАЗівська «вісімка». Вже через 7 хвилин пожежні були на місці пригоди, але гасити було нічого – вогонь автівку знищів вщент. На задньму сідінні машини рятувальники виявили понівечено вогнем тіло її господаря. Причини загорання та обставини пожежі з’ясовують фахівці МНС та правоохоронці.

Крім того, 5 березня до реанімаційного відділення Овруцької ЦРЛ з діагнозом: отруєння нашатирним спиртом доставлено 34-річного мешканця села Норинськ.

Сергій Уланов, прес-служба УМНС України в Житомирській області