Житомир прибирається від снігу та піску (фото)

Із приходом весни в Житомирі розпочалося активне прибирання вулиць міста від сміття та піску, які накопилися під снігом. Уся наявна техніка та персонал задіяні в очищенні міста. А це –«5 навантажувачів, 15 самоскидів, 3 підмітальні машини і 30 вантажників. У першу чергу прибираються в’їзди у місто, центральні вулиці, вулиці по яких їздить громадський транспорт та вулиці, які ведуть до культурних споруд. За добу вивозиться 340 кубів дорожнього змету», – повідомив начальник комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради Володимир Гаврилюк.

Також із потеплінням та встановленням необхідного температурного режиму планується аварійний ремонт асфальто-бетонного покриття доріг центральних вулиць.

За словами начальника управління житлового господарства Світлани Півоварової, місто буде прибране та приведено у належний вигляд до свята Пасхи: «Із 14 березня в Житомирі розпочато роботи щодо очищення доріг від сміття та піску. Служби працюють із шостої години ранку. Із 21 березня ми плануємо розпочати загальноміську толоку із за діянням усіх комунальних приватних підприємств».

Світлана Іванівна також відзначила та подякувала за активну роботу ЖЕКам №8, 9, 11 та 1.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради пропонує фото сьогоднішнього прибирання міста.