Житомирським дівчатам розказали про те, наскільки важливою є якісна питна вода для їх здоров’я та краси

“Вода для здоров’я і краси”. Під такою назвою пройшло у переддень свята 8 березня чергове засідання Клубу «Вечірня жіноча гімназія», який діє при міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Цього разу засідання клубу пройшло на базі комунального підприємства «Житомирводоканал» Житомирської міської ради.

Дітей зустрів директор підприємства Леонід Башинський. Він привітав дівчаток, членів жіночої гімназіїї, з наступаючим Міжнародним днем 8 Березня і розповів про славну історію підприємства і його важливість у життєдіяльності міста.

З розповіддю про унікальність такої складної субстанції як вода, яка має здатність зробити людину сильною, здоровою і красивою, звернулися до дітей фахівці підприємства. Вони провели членам клубу екскурсію по виробництву, розповіли про те, який складний шлях проходить вода, перш ніж потрапити до осель житомирян, етапи очистки і підготовки її до споживання, інформує Прес-служба КП «Житомирводоканалу».

Окремо обговорювалась тема «Вода для здоров’я і краси». Діти отримали емоційне задоволення від зустрічі, а ще нові знання і подарунки – видання «Популярна енциклопедія води», яку видано підприємством «Житомирводоканал».