Більше 3 тисяч житомирян вже користується новою картою-довідником ГІС-Житомир

1 квітня 2011 року в Житомирі відбулось відкриття Карти-довідника, і вже за перші 5 днів її завантажило близько 3 тисячі користувачів.

Карта-довідник ГІС-Житомир – унікальний інформаційно-довідковий ресурс в Житомирі. Можливості карти-довідника дозволяють цілеспрямовано знаходити адреси, підприємства, товари і послуги. Сама програма – проста і зручна у користуванні, розповсюджується безкоштовно на офіційному сайті www.UkrGIS.info, а тому, доступна для кожного користувача ПК.

Карта-довідник ГІС-Житомир – інформаційна система для людей, які цінять актуальну та достовірну інформацію і використовують сучасні технології пошуку. Більша частина користувачів Карти-довідника – активні користувачі ПК та Інтернет, які за допомогою даної програми шукають клієнтів, партнерів, постачальників, а також товари і послуги. Оновлення Карти-довідника ГІС-Житомир відбувається щомісячно.

Для того, щоб бізнес-база Карти-довідника завжди були свіжою та актуальною, на офіційному сайті www.UkrGIS.info працює спеціальний безкоштовний сервіс реєстрації підприємств та установ.

Завжди відкриті для Вас: www.UkrGIS.info.