Чоловік, застреливши дружину, покінчив життя самогубством: сиротами залишилося п’ятеро дітей. Подробиці трагедії

Репортер Житомира вже повідомляв про жахливу трагедію, яка трапилася на Житомирщині. Наразі стали відомі подробиці цієї надзвичайної події, що сколихнула невелике село у Черняхівському районі.

Як розповів заступник начальника Черняхівського РВ УМВС Віктор Левандовський, співробітникам міліції знадобилося хвилин 10, щоб дістатися до місця події, хоча село знаходиться приблизно в 12 кілометрах від райцентру. Працівники слідчо-оперативної групи, отримавши інформацію про наявність зброї у господаря, ізолювали присутніх неподалік, і, дотримуючи запобіжних заходів, зайшли у двір. Тіла дружини і чоловіка лежали поруч, в обох після отриманих поранень жодних шансів вижити. Поряд з чоловіком, обпоясаним патронтажем, знаходилась мисливська рушниця, з якої, ймовірно, він і стріляв.

За словами очевидців, Іван, будучи на городі, сказав, що піде напитися води до будинку, де в цей час поралася дружина. А згодом звідти почувся постріл. Можливо, конфлікт виник через те, що жінка відмовилася налити чоловікові «сто грам» замість води.

Про те, що сім’я належала до так званих кризових, можна констатувати навіть за зовнішніми ознаками. 47-річний чоловік офіційно ніде не працював, перебиваючись сезонними заробітками. Дружина, якій напередодні виповнилося 38, перебувала у відпустці по догляду за двомісячним сином. Старшому з їх дітей 10 років, інші – ще навіть до школи не пішли. Біля будинку, та й у ньому, повний бардак і бруд.

Наразі працівники міліції з’ясовують усі обставини події і походження рушниці. На час трагедії осиротілі діти перебували у родичів загиблих. Їх подальша доля вирішуватиметься відповідними службами опіки., повідомляє працівник прес-служба УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко.