Хроніка злодійства: що вкрали наші земляки цього разу

Кримінальна хроніка Житомирщини майорить повідомленнями про крадіжки.

Крадуть з квартир, дач сараїв. Особливо метал. До нього наших непутящих земляків тягне, як магнітом… І не дивно – кілограм металу коштує близько двох гривень. Декілька кілограмів здав і – і на бутилку вже є. Ну, а крім заліза, з господарств, сумочок, одягу законослухняних громадян зникає усе, що “погано лежить…”

1. 21 квітня до Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернулась жителька райцентру із заявою про те, що на території ринку, з кишені її куртки злодій витягнув мобільний телефон «Нокіа» вартістю 200 гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали 38-річного непрацюючого жителя райцентру, інформує Репортер Житомира ВЗГ УМВС.

2. Цього ж дня до Червоноармійського РВ звернувся житель цього ж району. Чоловік повідомив про те, що із подвір’я його домогосподарства невідомим викрадено сільгосптехніку. Сума збитку становить 500 гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 33-річного непрацюючого місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

3. Вчора до Черняхівського РВ звернувся 33-річний житель Андрушівського району із заявою про те, що з його дачного будинку, куди злодій проник через незачинену квартирку, викрадено музичний центр «Самсунг» та інші речі. Сума збитку становить майже 2 тисячі гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали трьох неповнолітніх жителів району, в яких викрадене вилучено.