Хроніка злодійства у Житомирській області

Так на які ж чужі речі цього разу поклали своє око наші “спритні” земляки?

1. 27 квітня до Володарськ-Волинського райвідділку надійшло повідомлення про те, що в селі Шадурі з охоронюваної території сільськогосподарського підприємства невідомим викрадено запчастини до компресора на загальну суму 500 гривень. Дільничні інспектори за підозрою у скоєнні злочину затримали двох непрацюючих місцевих жителів та охоронника даного господарства. Викрадене вилучено. Про ці ганебні факти Репортер Житомира інформує ВЗГ УМВС.

2. До Богунського райвідділу міліції звернулась жителька Житомира. Пенсіонерка розповіла, що в період з 20 години 26 квітня до 08.30 27 квітня з її будинку викрадено чавунну ванну. Працівники міліції встановили, що в скоєнні крадіжки обґрунтовано підозрюється непрацюючий 18-річний житомирянин, в якого за місцем проживання викрадене вилучено. Його розшук наразі триває.

3. Жителька села Слобідки Червоноармійського району 27 квітня повідомила до міліції про те, що уночі з подвір’я її домогосподарства невідомим викрадено 20 метрів металевої сітки. Сума завданих збитків становить 300 гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого раніше судимого 55-річного місцевого жителя, в якого викрадене вже вилучено.