Міліціонери – найкращі футзалісти Житомира

Чемпіоном міста Житомира з футзалу стала команда «Динамівець», до складу якої входять працівники органів внутрішніх справ.

Уже упродовж майже 15 років у Житомирі діє Федерація футзалу, до складу якої у далекому 1997 році входило близько 15 команд. Проте за цей час їх кількість значно росла і минулого року досягла своєрідного рекорду – 100 команд. У чемпіонаті 2010-2011 учасниками були 47 команд, представлених різними підприємствами, організаціями та державними установами обласного центру і розподілених за трьома лігами: вищою, першою та другою.

Алла Ващенко, ВЗГ УМВС України в Житомирській області: “Запекла боротьба, що точилася на футбольному полі упродовж усього чемпіонату, свідчить про те, що разом із кількісними показниками зростає і професійна майстерність гравців. Так, у колі вищої ліги, де грало 11 команд, фактично до останнього матчу залишалось невирішеним питання фаворита. За сумою набраних балів перемогу здобула команда «Динамівець», обігравши у вирішальному матчі з розгромним рахунком 6:1 «Інбер». Срібними призерами з відривом від лідера у 2 очки стала команда «Водоканал», а бронзу здобув «Візаж».”

Команда «Динамівець», створена лише у 2008 працівниками УМВС України в Житомирській області, минулого року успішно виступила у І лізі чемпіонату з футзалу, посівши там перше місце і автоматично при цьому перейшовши до вищої ліги. Тож, як бачимо, дебют у вищому ешелоні видався вдалим.

Вітаємо учасників команди, а це: капітан Максим Павлушин, воротарі Віталій Проценко та Максим Сорокін, польові гравці Віктор Колесник, Максим Каптенко, Володимир Мухін, Сергій Літвіновський, Віктор Чорний, Руслан Миронов, Володимир Люлько, Ярослав Бондарчук, Роман Кірішун, Сергій Шевченко, Юрій Мельник, Олександр Купріянов та Юрій Колесник з перемогою.

Тепер хлопцям належить гідно представити область у Всеукраїнських змаганнях з футзалу!