Міський голова Житомира офіційно представив громаді нового головного архітектора Житомира Тараса Бориса

Під час сесії житомирської міської ради, яка у ці хвилини проходить у Житомирі, міський голова Володимир Дебой офіційно представив громаді нового головного архітектора міста, начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради Тараса Бориса.

Як розповів Репортерові Житомира вже офіційно затверджений і представлений головний архітектор міста, досвіду державної служби у нього немає. До цього він з 2002-го по 2007-й рік працював архітектором в проектному інституті КП “Житомирпроект”. З 2007-го по 2011 – в приватній проектній організації на посаді головного архітектора проектів.

Наразі являється головою правління ЖОО “Національна спілка архітекторів України”. Отож, досвід державої служби та керівництва таким величезним і вкрай важливим напрямком роботи міської влади – архітектурним розвитком міста, Тарас Борис здобуватиме під час самої роботи.

Новоспечений архітектор розуміє з якими складними питаннями йому доведеться зіткнутися в розв’язанні багаторічних проблем генерального плану міста, але каже, що вже почав працювати у цьому напрямку.

Більше інформації пообіцяв надати в інтерв’ю для Репортер Житомира.