На Миколаївщині житомирянин обікрав свого попутника-індійця

Співробітникам лінійного відділу ст. Миколаїв передали затриманого 25-річного жителя міста Житомира, який в поїзді «Севастополь-Київ» вкрав у свого попутника два мобільні телефони та 4 000 грн, після чого вийшов з поїзда на ст. Горожани і намагався сховатися. Про це повідомила помічник начальника відділу по зв’язках з громадськістю та ЗМІ лінійного відділу міліції на ст. Миколаїв Світлана Васянович.

Вона зазначила, що зловмисник був на заробітках у Криму і повертався в поїзді додому. В купе він перезнайомився з пасажирами, серед них був і 37-річний уродженець Індії, що проживає в Черкаській області, який перед тим як лягати спати поклав у кишені два мобільні телефони та гроші в сумі 4 000 гривень. Таким чином, він афішував їх наявність, а злочинець взяв це собі на замітку.

Він дочекався, поки той засне, вкрав телефони і гроші та вирішив тікати. Навіть не знаючи як називається станція, зловмисник, щоб його ніхто не помітив, зійшов з поїзда через сполучну гуму між вагонами. Як виявилося це була ст. Горожани, яка знаходиться на території обслуговування лінійного відділу ст. Миколаїв.

Далі на таксі хлопець доїхав до ст. Долинська, де неабияк напився і був затриманий співробітниками патрульно-постової служби, які й передали злочинця співробітникам лінійного відділу ст. Миколаїв.

Відносно затриманого порушено кримінальну справу за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Злочинець виявився тричі судимим за крадіжку, одружений, має дворічну дитину.

За матеріалами: Преступности.нет