В ДТП на Волині потрапив депутат однієї з райрад Житомирської області. Відео

Смертельна ДТП сталася вранці 10 квітня. Поблизу Луцька не розминулися “Тойота” і “Мерседес”. Від зіткнення одна людина загинула, троє інших – важко травмовані.

Водій «Тойоти» – 36-річний житель селища Турійськ – виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті зіткнувся з автомобілем «Мерседес Бенц», яким керував 45-річний житель Житомирської області.

Лобове зіткнення двох легковиків було таким потужним, що гуркіт почули в будинках за 300 метрів від траси. Люди побігли дивитися, що сталося, а потім кинулися викликати “швидку” і міліцію.

Страшний удар смертельно травмував пасажира “Тойоти”, який був на задньому сидінні. Водія цієї машини, ще одного пасажира і водія “Мерседеса”, який є депутатом однієї з райрад Житомирської області, з численними забоями госпіталізували. Чому сталося зіткнення – з’ясовує ДАІ.


Фото www.volynnews.com

Андрій Володимир, керівник сектору УДАІ в Волинській області:“Була денна пора доби, видимість в напрямку руху 400 метрів, хоча нормативна – 350. На даній ділянці дороги є дві смуги у кожному напрямку. Скажемо так: умови утримання дороги в належному стані.”.

У належному технічному стані були і обидві машини. Даішники кажуть: якщо б так зіткнулися вітчизняні легковики, загинуло б більше людей.

Олександр Паламарчук, старший інспектор сектору УДАІ в Волинській області: “Так як в автівках нижчого класу немає подушок безпеки, то я думаю, що були би більш трагічніші наслідки. А в цих автомобілях, все-таки, спасли життя людей подушки безпеки”.

Експерти, оглянувши понівечені машини, схиляються до версії, що ДТП сталося через людський фактор – перевищення швидкості, або ж неуважність одного з водіїв.

За матеріалами: НТН