В Житомирі міський голова Володимир Дебой ради сміху став сватом на бутафорському весіллі

Ну й день сміху у Житомирі видався. Не дарма, люди від таких новин пити кидають)))

За один день житомиряни дізналися купу сенсаційних новин. Житомир і Євро-2012 прийняв і метро з Києва в Глибочицю провів. Ну а про винаходи житомирських вчених ще довго говоритимуть в широких колах спеціалісти вузького профілю.

І ось під кінець дня, коли вже сміятися було несила, житомиряни стали свідками того, що дуже важко налазить на голову. Міський голова Володимир Дебой став сватом на бутафорському весіллі. Видовище не для слабкодухих. Але треба віддати належне Володимирові Дебою – почуття гумору у нього є, раз він погодився на таку першоквітневу авантюру.

Міський голова пройшовся з усіма “гостями” у весільному параді всім “Глобалом”, привітав усіх молодят Житомира зі створенням нових родин, побажав їм залишатися жити у Житомирі, а не шукати щастя де-інде. Міського голову примусили випити сто грам горілки.

Після усього цього переполоху, Володимир Дебой зізнався Репортерові Житомира, що йому байдуже, як інтерпретують його дії на різного роду форумах, оскільки він вважав доцільним підтримати весільний бум у Житомирі, а пригубив горілки вже у післяробочий час.

Всіх житомирян ще раз з Днем Гумору!